despagubiri morale

Despagubirile morale apar ca urmare a prejudiciului cauzat unei persoane, constand in suferinte de ordin psihic. Normele eticii si echitatii interzic in principiu acordarea de despagubiri materiale pentru daune morale, deoarece durerea sufleteasca este incompatibila cu un echivalent banesc.
Este insa justificata acordarea unor compensatii materiale acelor persoane ale caror posibilitati de viata familiala si sociala au fost alterate ca urmare a faptelor ilicite savarsite de alte persoane. Aceste compensatii sunt destinate sa creeze conditii de viata care sa aline intr-o oarecare masura suferintele psihice ale victimei.
In cazul in care dvs. sau un apropiat al dvs. ati suferit un astfel de prejudiciu va stam la dispozitie pentru a discuta posibilitatile de obtinere a despagubirilor cuvenite. Vom analiza cazul dvs., consultanta fiind gratuita. Apoi in cazul in care ne veti alege ca reprezentanti ai dvs. vom demara actiunile necesare pentru obtinerea de despagubiri, onorariul nostru fiind achitat numai la obtinerea despagubirilor datorate - onorariu de succes.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la sediul nostru sau trimite un mesaj aici.