despagubiri pasageri auto vinovat

Daca in urma unui accident rutier produs in Romania sau strainate a rezultat vatamarea sau decesul unei persoane ce se afla ca pasager in autovehiculul vinovat de producerea accidentului, pasagerul vatamat sau mostenitorii celui decedat pot solicita despagubiri pentru prejudiciul suferit . Pot fi solicitate cu anumite conditii despagubiri materiale cat si despagubiri morale.
Aceleasi drepturi la despagubire pot formula chiar si pasagerii rude ale conducatorului vinovat de producerea accidentului rutier. Dat fiind faptul ca este destul de dificila adresarea, formularea pretentiilor, sustinerea si in final negocierea acestora va sfatuim sa va adresati societatii noastre.
Mentionam ca aveti dreptul de a formula pretentii de despagubire sau a formula altele noi timp de 3 ani de la producerea accidentului, aceasta perioada fiind totusi stabilita diferit in functie de legislatia tarii unde s-a produs accidentul rutier.
Societatea noastra va poate acorda asistenta necesara in vederea obtinerii despagubirilor cuvenite. Consultanta este gratuita iar onorariul nostru va fi achitat numai la obtinerea despagubirilor.