despagubiri rca

Asigurarea RCA (raspundere civila auto) sau asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule acopera raspunderea civila delictuala a proprietarului sau utilizatorului unui vehicul pentru prejudiciile produse unei terte parti prin intermediul vehiculului. Prin urmare in cazul in care ati fost implicat intr-un accident de circulatie produs din vina altcuiva sunteti indreptatit sa solicitati despagubiri pentru prejudiciul suferit.
Despagubirile se refera la :

Desi aprecierea despagubirilor este guvernata de anumite Norme totusi unele aspecte raman sub imperiul aprecierilor subiective - cum ar fi spre exemplu faptul ca despagubirile morale atat in cazul vatamarilor corporale cat si al decesului ce au survenit ca urmare a unui eveniment rutier sunt stabilite in baza legislatiei si jurisprudentei din Romania sau faptul ca despagubirile pentru autovehiculele avariate sunt strict restrictionate de rulajul acestora si de vechime astfel incat autovehiculele impecabil intretinute pot fi foarte slab evaluate.
Iar aprecierile subiective va pot pune in situatia de a nu obtine decat o parte din despagubirile cuvenite sau chiar de a vi se refuza pretentiile formulate. In acest caz ne puteti contacta. Vom analiza cazul dvs., consultanta fiind gratuita iar in cazul in care veti fi de acord va vom reprezenta in vederea obtinerii despagubirilor cuvenite. Onorariul nostru se va achita numai la obtinerea despagubirii - onorariu de succes.