1

Pe parcursul negocierilor sau dupa caz pe parcursul procesului judiciar nu veti plati nimic societatii noastre. Onorariul va fi achitat numai la obtinerea despagubirii cuvenite, aceasta fiind, consideram noi, garantia faptului ca suntem alaturi de dumneavoastra. Mai mult, societatea noastra va prelua toate cheltuielile ce privesc obtinerea despagubirilor, precum costul expertizelor tehnice sau medicale, onorariu avocat, taxe I.M.L, etc. Avand In vedere ca o astfel de colaborare necesita seriozitate de ambele parti ne rezervam dreptul de a ne alege clientii.

Cazuri

500.000 Euro - Despagubiri pentru accidente rutiere produse In afara Romaniei din culpa altor conducatori auto

400.000 Euro - Despagubiri pentru accidente rutiere produse In Romania din culpa unor conducatori auto ale caror autovehicule erau Inmatriculate In strainatate

300.000 Euro - Vatamari corporale sau deces din accidente rutiere

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

1

Societatea de Asigurare la care autovehiculul vinovat de producerea accidentului avea incheiata asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA sau Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, In cazul In care nu exista asigurare sau aceasta nu era valabila la data accidentului. Societatea noastra va poate acorda asistenta necesara In vederea obtinerii despagubirilor cuvenite. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

2

Da, In anumite conditii, sunt despagubite si alte persoane In afara celor ranite In accident. Cel care a facut cheltuieli pentru Ingrijirea sanatatii victimei sau, In caz de deces al acesteia, pentru Inmormantare are dreptul la Inapoirea lor de la societatea de asigurari / Fondul de protectie a victimelor strazii care raspunde pentru fapta celui vinovat de producerea accidentului. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

3

Da, Insa numai In anumite conditii. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

4

Despagubirile materiale cuprind de regula pierderea suferita de cel prejudiciat, castigul pe care In conditii obisnuite el ar fi putut sa Il realizeze si de care a fost lipsit, precum si cheltuielile pe care le-a facut pentru evitarea sau limitarea prejudiciului. In caz de vatamare a integritatii corporale sau a sanatatii unei persoane, despagubirea trebuie sa cuprinda echivalentul castigului din munca de care cel pagubit a fost lipsit sau pe care este Impiedicat sa Il dobandeasca, prin efectul pierderii sau reducerii capacitatii sale de munca. In afara de aceasta, despagubirea trebuie sa acopere cheltuielile de Ingrijire medicala si, daca va fi cazul, cheltuielile determinate de sporirea nevoilor de viata ale celui pagubit, precum si orice alte prejudicii materiale. De asemenea, cel care a facut cheltuieli pentru Ingrijirea sanatatii victimei sau, In caz de deces al acesteia, pentru Inmormantare are dreptul la Inapoirea lor de la cel care raspunde pentru fapta ce a prilejuit aceste cheltuieli. Despagubirea pentru prejudiciile cauzate prin decesul unei persoane se cuvin numai celor Indreptatiti, potrivit legii, la Intretinere din partea celui decedat. Despagubirile materiale rezultate din accidente rutiere sunt reglementate de Codul Civil si alte dispozitii speciale ce stabilesc, in esenta, urmatoarele "orice prejudiciu da dreptul la reparatie" precum si faptul" Prejudiciul se repara integral , daca prin lege nu se prevede altfel". Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

5

Da. In caz de vatamare a integritatii corporale sau a sanatatii, poate fi acordata si o despagubire pentru suferinta sa, generata de accidentul rutier a carui victima a fost si restrangerea posibilitatilor de viata familiala, educationala si sociala ale persoanei vatamate. Instanta judecatoreasca va putea, de asemenea, sa acorde despagubiri ascendentilor, descendentilor, fratilor, surorilor si sotului, pentru durerea Incercata prin moartea victimei accidentului rutier, precum si oricarei alte persoane care, la randul ei, ar putea dovedi un asemenea prejudiciu. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

6

3 ani de la data producerii accidentului. In anumite cazuri Insa, aceasta perioada poate fi mai mare.Putem stabili In concret In functie de situatia de fapt si actele pe care ni le veti prezenta. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

7

In functie de fiecare caz In parte se pot obtine despagubiri suplimentare, altele decat cele pentru care ati primit compensatie, dar toate acestea pot fi stabilite cu exactitate numai In urma unei Intrevederi cu reprezentantii societatii noastre, ocazie cu care vom analiza cazul dumneavoastra si va vom prezenta cea mai buna solutie pentru dumneavoastra In vederea obtinerii unor despagubiri corecte. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

8

Obligativitatea de a achita despagubirile datorate de catre persoana vinovata revine societatii de asigurare la care aceasta avea Incheiata asigurarea obligatorie R.C.A., astfel ca persoana vinovata nu va fi afectata In mod direct, In cazul In care dvs. parcurgeti procedura corespunzatoare . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

9

Se vor solicita despagubiri prin societatea noastra de la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii In cazul In care nu exista asigurare sau aceasta nu era valabila la data accidentului. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

10

Da. Puteti solicita cu ajutorul nostru respectivele despagubiri, dar amanuntele pot fi oferite numai In urma unei Intrevederi cu reprezentantii societatii noastre, ocazie cu care vom analiza cazul dumneavoastra si va vom prezenta cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

11

Da. Puteti solicita cu ajutorul nostru respectivele despagubiri, dar toate acestea pot fi stabilite cu exactitate numai In urma unei Intrevederi cu reprezentantii societatii noastre, ocazie cu care vom analiza cazul dumneavoastra si va vom prezenta cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.

12

Puteti solicita cu ajutorul nostru respectivele despagubiri, dar toate acestea pot fi stabilite cu exactitate numai In urma unei Intrevederi cu reprezentantii societatii noastre, ocazie cu care vom analiza cazul dumneavoastra si va vom prezenta cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici.