despagubiri materiale

Despagubirile materiale rezultate din accidente rutiere sunt printre altele reglementate si de Codul Civil care in esenta stabileste ca orice fapta a omului, care cauzeaza altuia un prejudiciu este obligat de a-l repara.
Pierderea materiala suferita poate consta fie dintr-o diminuare a valorilor active din patrimoniu fie dintr-un beneficiu nerealizat care consta din lipsirea activului patrimonial de o sporire care ar fi intervenit daca nu s-ar fi savirsit fapta ilicita. Este pierdere efectiva sau reala distrugerea ori stricarea unui lucru care formeaza obiectul unui drept, sau care se afla numai in posesia celui pagubit.
Prejudiciul material poate exista si sub forma beneficiului sau c√Ęstigului nerealizat acesta fiind probat cu documente justificative. De asemenea, prejudiciul patrimonial al persoanelor fizice se poate infatisa ca un cistig nerealizat, in cazul pierderii totale sau partiale a veniturilor din munca.
Persoanele prejudiciate in astfel de accidente rutiere sunt indreptatite de a primi cu titlu de despagubiri toate cheltuielile prezente si viitoare in vederea repararii prejudiciului suferit . In cazul in care dvs. sau un apropiat al dvs. a-ti suferit un astfel de prejudiciu in care a-ti efectuat sau veti efectua cheltuieli spitalicesti , de transport sau de inmormantare in caz de deces, etc, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a discuta posibilitatile de obtinere a despagubirilor cuvenite. Vom analiza cazul dvs., consultanta fiind gratuita.
Apoi in cazul in care ne veti alege ca reprezentanti ai dvs. vom demara actiunile necesare pentru obtinerea de despagubiri, onorariul nostru fiind achitat numai la obtinerea despagubirilor datorate - onorariu de succes. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la sediul nostru sau trimite un mesaj aici.