Ce facem

HM Insurance Risk Consulting este o firma specializata in cadrul careia activeaza juristi, avocati, ingineri, experti tehnici, consilieri medicali, psihologi cu experienta de lucru de peste 15 ani in domeniul acordarii despagubirilor in cazul daunelor din asigurari.
Unii dintre noi au lucrat chiar in cadrul unor societati de asigurari – cunoastem deci sistemul de asigurari din interior si de aceea consideram ca suntem cea mai buna alegere pentru dvs.

Misiune si viziune

Societatea noastra promoveaza si apara interesele clientilor in cazul deceselor sau vatamarilor corporale survenite in urma accidentelor rutiere,in contradictoriu cu o societate de asigurare din Romania sau din strainatate. Noi avem experienta si resursele de a va reprezentaimpotriva societatilor de asigurari in vederea obtinerii unei despagubiri cat mai mari pentru clientii nostri,in mod etic, moral si echitabil. Pentru a ne prezenta cazul dumneavoastră în cadrul unei consultatii gratuite, va rugăm, contacti-ne aici, iar in cel mai scurt timp va vom raspunde.

Practica

Noi avem experienta si resursele de a va reprezenta impotriva societatilor de asigurari si facem orice ne va sta in putinta pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pentru o consultatie gratuita va rugam contacti-ne aici iar in cel mai scurt timp va vom raspunde.